La pista infinita i altres nines russes. Collage interdisciplinari a partir d’escenes de diari

L’exposició vol ser un dispositiu per crear punts de creuament des d’escenes que pertanyen a la vida pública a les vinculades a la quotidianitat de la vida privada, d’allò que considerem seriós al que percebem com un joc.

Un àudio de l’Assumpta Montellà que explica l’associació entre un fet traumàtic, el tancament de la Maternitat d’Elna per Elisabeth Eidenbenz, i la música com a mitjà per comunicar sentiments i emocions, una tassa casualment partida en dues meitats quasi perfectes, un dibuix a escala humana, representant la silueta d’una barca amb persones damunt, al costat d’un inflable lúdic. La història explicada per l’Assutzena Bruach, que va viure el bombardeig de Granollers i que va marxar cap a l’exili amb un camió de Roca Umbert…

Dibuixos realitzats a partir de fotografies que han anat apareixent a premsa, de successos terribles situats en un paper d’empaperar que podria no tenir fi.

 

Fitxer_000 (1)DSC_0081DSC_0175DSC_0042DSC_0044DSC_0024Fitxer_000DSC_0026Fitxer_000(1)Fitxer_000 (5)Fitxer_001Fitxer_000 (3)Fitxer_004Fitxer_000 (4)

 

Taller familiar Dibuixant la pista infinita, dissabte 3 de juny de 2017

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s